melancholiac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

Yıllardır müşterilerimin siteleri için Natro kullanıyorum. Çalıştığım şirketin siteleri ve mailleri de Natro'da barınmakta. Teknik ve destek anlamında şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık; fakat bugün sabah 09:00'dan beri şirketin ana sitesinin yaklaşık 300 mailine erişim sağlayamıyoruz. Şirket çalışanları mail gönderemediği gibi, karşıdan gönderilmeye çalışan maillere de yanıt olarak böyle bir mail adresi yoktur hatası gidiyor.

Şirket çalışanlarının tamamı Outlook kullandığı için mevcut mailler de bir kayıp söz konusu değil; fakat ileride daha büyük sorunlar yaşamamak adına mail sunucumuzu değiştirme kararı aldık.

Mail server için önerebileceğiniz yabancı firma var mı ?
webreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mail server bulabildiniz mi. Ben de arastırıyorum.
Merhaba

Web tasarım firması olduğumuz için kurumsal firmaların veri güvenliği ve mail trafiğinin önemini çok iyi biliyoruz.

2006 yılından itibaren tecrübelerimiz ve çalışmalarımız neticesinde Bulut spam e posta servisi ile kurumsal müşterilerimize % 99 spamsız ve gelen kutusuna düşen mail trafiği sağlıyoruz.

Üstelik tüm yapı yedekli olduğu için olası bir sunucu sorununda gelen ve giden mailler yedekli sunucularda havuzda kalarak sorun düzeldiğinde sorunsuz şekilde ulaşmakta.

Dilerseniz bu servisimiz ile ilgili sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

https://www.r10.net/ozel-kampanya-hab...a-servisi.html konumuzdan paket detaylarına erişebilirsiniz. Ve sadece r10 müşterilerine özel bu kampanyalı paketten sizde yararlanabilirsiniz.

R10 a özel 149.99 TL+ KDV / Yıl yerine sadece 44.99 TL + KDV YILLIK

500+ Kurumsal web tasarım müşterimiz sorunsuz olarak bu servisimizi kullanmakta.