adresecigkofte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne ilgisi var yani onu anlamadım.Bir mitingde söyelenecek şeyler anidenmi söylenir yoksa ne yapılcağı ne söylenceği nasıl hareket edilceği öncedenmi ayarlanır.Neden bu meydan kanlı meydan denilipte orası kan gölüne dönüyor tesadüf olabilirmi ?
adresecigkofte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi tartışacaz başka hocam Türk bayrağının olmadığı bir miting'de neye üzülcez.Ben ölen hiçbir PKK=HDP + yandaşlarına üzülecek ne kalbin var nede akacak göz yaşım! İnsan oğlu öldüğü zaman üzülür insanlar.Bırakın bunlara üzülmeyi siz ŞEHİTLERİMİZE ve bu vatan uğrunda ölenlere üzülün.
hocam bize kandırılmış diyorsunuz ama sizin beyniniz yıkanmış. Olaylara objektif bakarsanız anlayacaksınız. Konuyu şimdi de dine çekiyorsunuz. Ben şehidime de üzülüyorum ölen sivilime de. Orada o gün tabipler odası,tmmob,chp gibi örgütler ve sayısız stk da vardı.içinizde nefret olunca insanlığınızı kaybediyorsunuz. Eğer içinizde gram insanlık varsa siz de üzülürsünüz. 100 insanın ölmesine 450 insanın yaralanmasına üzülmediğiniz için, kulaktan dolma bilgilerle konuştuğunuz için, içinizdeki nefret duygusunu yenemediğiniz için size artık cevap vermeyeceğim.