Starks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizle tartışarak ortak bir paydaya buluşacağımızı düşünmediğim için cevap vermedim. bundan sizin çok haklı olduğunuzu ve kaçtığım anlamını çıkarabilirsiniz. benim için mahsuru yok.
Ortak bir payda diye bir şey yoktur gerçekler vardır. Ben senden çok savundum forumda Kürtleri hiç birisinde senin kadar tartışma çıkmadı konuda. Çözüm sürecini de destekledim bir çok tepkiyle karşı karşıya geldim ancak senin bu konuda ne yapmaya çalıştığına anlam veremedim. Bugün eğer katil devlet diye naralar atılıyorsa sen değil kim gelirse gelsin samimiyet hali oluşmayacaktır, kendini tatmin etmek için yazıyorsan devam et. Hak arama devri kapandı, çözüm sürecide mezarda bu saatten sonra ne barış laflarına inanırız nede başka bir şeye, pkk silah bırakacak ve biat edecekler. Ellerinde ki siyasi kozda son bulmuştur Kürt halkı da uyanmıştır, ama hala yandaşlık yapan kalleşler bu ülkeden tek tek gidecekler. Bırakın bir 30 sene daha 1 sene bile tahammül edecek halimiz kalmadı. Kimse kendisini de kandırmasın bu devlet bu millet artık daha fazla taviz vermeyecek, gerekirse ordu devreye girecek ve bu ülkenin geleceğini garanti altına alacağız. Bılı bıla yapanlarda idam edilecek. Kapiş. Apo nun kellesi de kılıçla alınacaktır. Elimizi verdik gövdemizi ikiye ayırmaya kalktılar bunların hesabı sorulmayacak sandılar, vakti gelecek o günlerin merak etmeyin. Mağdur rolüne bürünenlere öyle bir ders vereceğiz ki tarih boyunca bir daha ağızlarını açamayacaklar.