Starks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
utanmazsın ama

Bu olayların sebebi TC değildir.Doğudaki pkk'lılara söyle s.. gitsinler doğudan onlar gidince zaten yasak falanda kalkardı.Bunların sebebi HDP=PKK=ÖCALAN hesabını soracaksan bunlara soracaksın doğuda huzur vermedin dışarı çıkma yasağı koydu devlet diyeceksin Neden Ordu'da giresunda trabzonda istanbulda yozgatta aksarayda dışarı çıkma yasağı yokta neden doğuda var bunun sebebini kendi kendine sormadınmı hiç ? Kürt kardeşler burada asıl görev size düşmekte pkk yı doğudan uzaklaştırarak , PKK lıyı öldürsen devlet sana şuan PKK lıyı niye öldürdün demez sevinir bile neden doğuda POLİSİMİZİ ASKERİMİZİ taşlardan motolof atarken destek veripte arkasında durmuyorsunuz ?[COLOR="Silver"]

Starks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hah tam like rekoru kıracak popülist mesaj da geldi. yalanını örtmen lazım çünkü. ben kalkayım.

hayır ama hissiyatım sizin kuvvetle ihtimal bir akp sempatizanı olduğunuzu söylüyor. yanılıyor muyum?
27 yaşındayım siyasetle işim olmadı olmazda bu yaşıma kadar 1 kerede oy kullanmadım seçim zamanlarında şimdide kullanmayacağım.Benim görüşüm siyaset yapıpta yalan konuşmayan adam varmıki ? Ben yalancının yanında olamam arkadaş bana ters dürüst birisi çıkarsa o zaman oy kullancağım !!