constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Twitter da dolaşan saçma salak yalanlar ile uyutmuşlar, beynini hipoya yatırmışlar senin. Hükümeti desteklemiyorum hatta oy da vermiyorum ama bu kadar da sazan olmamak lazım. Her salatalık uzatana tuzluğu atıp kaya tuzuyla koşmamak lazım.

Devletin yanlışı bu teröristleri muhatap alıp çözüm sürecini başlatması idi. Sonradan ayıktılar ama iş işten geçmişti. Bu süreçte 2 sene boyunca neden pkk asker çağırıp içeriye bomba yığınağı yaptı. Hani barış sağlanacaktı? Hani akan kanlar duracaktı.
Madem sen çözümden yanaysan neden kendi karakolunu, kendi mahkemeni, vergi sistemini hayata geçiriyorsun? Devlet her türlü ihtiyacını karşılasın ama sen yerel bir devlet kurmaya çalış.
Bayrağı, dili, dini ayrı bir devlet. Birileri çıkıp hadi arkadaş madem sözde kürdistan tüm ihtiyaçlarını kendin karşıla deyince orada hemen tornistan oluyor pkk.
Neden?
19. yüzyılın başında değilsiniz çünkü.
O zamanlarda devlet kurmak kolaydı. Ama artık ekonomisinden, askeri sistemine, kamu düzeninden eğitimine kadar bu kadar köklü bir sistemi hayata geçirmek büyük külfet. Hem zaman ister hem de büyük bir yatırım.
Devlet vatandaşın maaşını verirken, her türlü sosyal ihtiyacını karşılarken salak mı tüm sorumluluğu üstüne alsın.
Hem, bu zamana kadar kürtler ne istiyor, pkk ne istiyor çözemedik ki? pkk nın isteklerini duyduk gerçi ama kürt halkı ne talep ediyor hiç duyamadık. Aynen 1915 de ki sözde ermeni soykırımı iddiaları için birilerinin olayı rakı sofralarında meze konusu haline getirmesi gibi. Gerçekte ermeni halkı ne istiyor, bu konuda ne düşünüyor sorup öğrenen oldu mu? Lobiler ne karar verirse o geçerli sayıldı. Hem kalk kürtleri kazığa oturt, 1915 den doğan kuyruk acını karabağ da masum azerilerden çıkart, sonra da yetişin bizi öldürüyorlar de. Dua etsin ermeniler. Tecrit edilmeselerdi belki şimdi sözde soykırım diye yırtınanlar da hayatta kalmayacaktı.
Pkk öcalana özerklik istiyor, kendine yerel yönetim istiyor, kürt halkını istediği gibi sömürmek, kendine karşı çıkanları hizaya getirmek, örgütüne yeni teröristler istiyor.
İyi o zaman yarın ışid liderini de tutsunlar öcalan gibi bize versinler. Birileri de çıksın bağdadi ye özgürlük desin dışarı çıkarsın. Her terörist barış gelecek diye serbest kalsın. Hayrat bayram olsun bee.
utanmazsın ama