aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Silahlar bırakılmalı ne demek ya beynini nerde kullanıyorsun hdp sempatizanlığı yaparken mi şimdiye kadar hangi devlet silah bırakmış? Heleki leş sürelerine karşı.. İşte bu konuşmalarınız bu zihniyetiniz olduğu sürece %90 tarafından terörist gözüyle bayılacaksınız ki bana göre zaten öylesiniz. Bu zihniyetin kökünün kurulmadan bu ülke rahata kavuşmaz tek çaremiz bu bence..
örgüt için silah bırakmalı dedi yanlış anlamışsınız.

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne olarak alacağım, Osmanlıyı arkasından vuran Fransızlarla bir olup bizi arkadan vuranların sonrada Fransa da soykırım yoktur diyenleri yargılayanların adlarını nasıl telaffuz etmemi bekliyorsun, pkk nın başında insanlara sizin hakkınızı arıyoruz diyerek kandıranlara nasıl hitap etmeliyim. Hiçbir yazıma cevap veremiyorsun, gerçek görüşlerini de yazmaktan korkuyorsun. Türkmen miş he ya biz de çocuğuz yedik bunları. Zaten aramızda hiç pkk sempatizanı görmedim bugüne kadar maşallah buradaki herkes çok temiz herkes pkk düşmanı onun için tartışma yaşanıyor. Yürü git Allah'ından bul alıntı da yapma, insanlara gelip burada ölün aynı acıyı sizde yaşayın diyemezsin sen Türkmenlerin tırnağı olamazsın.
sıkıntı yok ben de senin atatürk'ü anlayabildiğini düşünmüyorum, böyle barbarca konuşabildiğine göre. ben kimseye ölün aynı acıyı sizde yaşayın demedim. aksine kimse ölmesin istiyorum. bu topicte benim gibi düşünen kimse yok. sen de dahil herkes kendinden olan ölmesin istiyor.