Selamlar,
Adana Havalimanı ile Sheraton Adana Hotel arası ulaşımı nasıl sağlarım? Ayrıca sabah erken saatlerde ineceğim kısmet olursa, nerede güzel bi' kahvaltı yapabilirim?
Ben ve ekibimden 3 kişi ile beraber toplamda 4 kişi olacağız, ulaşım ve kahvaltı için temiz bi' mekan önerirseniz güzergahımızda olan çok sevinirim.
havaalanından minibüsle önce çarşıya, sonra 2. minibüsle otele ulaşabilirsiniz, toplam gideceğiniz uzaklık 2-3 km gibi ama maalesef birisi çarşının doğusunda, diğeri batısında, dolayısı ile tek minibüsle ulaşım zor. havaalanı taksisi ile de ulaşım sağlayabilirsiniz, yaklaşık 20-25 tl alırlar
minibüsle gidersen birinci minibüsten indiğin yerde çok fazla kahvaltı yapabileceğin yer bulabilirsin.
taksiyle gidersen çarşıya uğramayacağından kahvaltıyı aparatif birşeylerle geçiştirmelisin