Starks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekrarlamaktan sıkıldım ama türkmenim. başkalarının uğradığı haksızlığı görmek için aynı ırka mensup olmak gerekmiyor. dün de anlattım ama silinmiş. kimse sıcak evinden, macera yaşayayım diye dağa çıkmıyor. o yöredeki halk yıllarca devlet tarafından zulme uğramış, hala uğramaya devam ediyor. hapishanelerde işkence görmüş, siyaset yapmak istemişler hor görülmüş, dışlanmışlar. gerçek bir demokrasi, eşitlik ve hukuk safhasına geçmediğimiz sürece de böyle devam edecek.

bunu anlamadan, sorunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz? ciddi soruyorum çözümünüz nedir?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:28:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:26:06 --

senin için sorun yok zaten. ya doğudaki insanlar, senle aynı düşünmüyorlar diye ölmeleri mi lazım?
Allah Allah arkadaşım biz kaç defa söyleyeceğiz o halde, bunların bir çoğu Ermeni tohumu. Zorla konuşturmayın insanı. Kimsenin hak falan aradığı yoktur seninde Türkmen olduğunu düşünmüyorum kusura kalma. Yapılmışsa yapılmış o halde ya siyaset yapsınlar ya dağa çıksınlar ikisini bir arada yapıp hak arıyoruz demesinler. Dünyanın hiç bir yerinde hak silahla aranmaz. Dağa çıkayım arkama diğer ülkeleri alayım onların köpekliğini yapayım ne hakkında bahsediyorsun. Kürtler doğuda işsizler açlar yoksullar ne hakkından bahsediyorsun, zorla dağa çıkarmak kaçırmak hak aramakla nasıl bağdaşır. Başkalarının hakkı da sana kalmadı ayrıca, burada kimse kimsenin hakkını yemedi, kimse kimseye de düşman değil haktan bahsetme burada git mitinglere katıl çok istiyorsan. Bıktırdınız vallahi.