yuh artık adam öfkeden deliye dönmüştü. bir sürü görüntü var. sizler için bir önemi yok tabii. medya ne veriyorsa onu alıyorsunuz.
forumun %90'ı kürt ölmüş, hdp'li ölmüş diye seviniyor. ülkenin durumu da farklı değil. sen kalkmış diyorsun ki türk-kürt kardeş masalı gerçek olacaktı. buna inanmak için beyin loblarını koparmak lazım.
öyle bir anlatıyorsunuz ki bu insanlar silaha boş yere sarıldı. bunda sizin hiçbir payınız yok. kılınızı kıpırdartmıyorsunuz, kıpırdatana da oh olsun diyorsunuz. ama sorsan barış gelsin isterseniz. ne güzel dünya.
Ben kürt ölmüş diye sevinmiyorum. Klavyemden öyle bir cümle çıkmadı. Keza kürtler kadar asil bir milleti soyu-sopu belirsiz, gavur bir terör örgütü ile bir göstermek kürtlere yapılabilecek en büyük hakarettir. Baştan pkk nin lideri kürt değildir ki! Kırma bir ermenidir. Asala terör örgütüne alternatif kurulmuş bir terör örgütüdür.
Birde yukarıda ki yazımı okumamışsın, okumuşsun da anlamamak için diretmişsin. Bunca senedir çatışma vardı ne oldu iş yine siyasi çözüme vardı değil mi? Eğer öyle ele silah alıp dağa çıkmayla oluyorsa hadi hep beraber kuşanalım silahları, benim gss prim borcum var sağlık hizmetinden yararlanamıyorum, ötekisi aldığı maaşı yetiştiremiyor, bir başkasının evine haciz geliyor, 15 yaşındaki kıza 15 hayvan tecavüz ediyor iyi halden serbest kalıyor, biri iş bulamıyor, biri çocuğunun ayağına ayakkabı alamıyor. Daha bu liste uzar gider. Herkes yaşadığı sorunlar için silah kuşansaydı senin mantığınla burası texas olurdu.
Hiç dikkat ettin mi? Bunca senedir bu kadar şehit verdi bu millet. Hiç bir Türk beline silah kuşanıp da bu Kürtlerin hepsi terörist, bunlar devlete karşı geliyor, hepsini kurşuna dizelim dedi mi? Böylesine büyük kıyımlar tarih sahnesinde yaşandı mı? Evladını toprağa veren şehit anası da babası da sabretmeyi bildi.