abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahrik eden mesajı kim atmış iyi bak taraflı olma. Bende alıntı yaptım senide hiç ilgilendirmez. Beni ilgilendirir benim gibi düşünenleri de ilgilendirir onların ahireti, kullanmadığım elektrik ücretini ödemek zorunda değilim hakkımı arıyorum, ve hakkımı haram ediyorum. 120 kişi beni ilgilendirmez hepimiz bir gün öleceğiz önemli olan nasıl öldüğündür, adam gibi mi ölüyorsun haince mi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:35:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:29:44 --

Pkk yı desteklemiyorsan zaten fazla uzatmaya gerek olduğunu da sanmıyorum. Ancak barış tek taraflı olmaz, ırkçılık yaparak olmaz. Katil devlet diyerek olmaz. Barışı isteyenler neden pkk yı bir kez dahi lanetlemiyorlar? Ellerinde neden bayrak yok diye sormuştum hala bir cevap veremedin, sorumu geçiştiriyorsun ve bu beni ilgilendirmez. Tartışmak yargılamak için kendi fikirlerini yazma, bana açıkla neden yaşadıkları ülkenin bayrağı yoktur ellerinde? Bak yargılama yapmıyorum suçlamada yapmıyorum anlayamadığım bir soruyu sana yöneltiyorum.
Barış ırkçılık yaparak zaten olmaz. Bunca sene kendinizden başka toplumları ikinci sınıf olarak gördüğünüz için barış sağlanamadı zaten. İnsanlara karşı yaptığınız şeylere ses çıkarınca hemen vatan haini oluyorlar değil mi? Oh ne rahat. Ellerinde bayrak olanların geçen haftalarda iş yerlerini bastıklarını,insanları linç ettiklerini söyledim bir üstteki alıntıda. Hepiniz birbirinizin sorularını kopyalayıp yapıştırıyorsunuz. Çaldı ama yol yaptı hastane yaptı helal olsun diyenler kadar komiksiniz. Oradakiler türkiye'yi seven insanlar. Bu ülkenin vergisini veren ,mürekkep yalamış insanları. Barış yürüyüşünü pkk mitingi zannediyorsunuz. Bu ülkenin aydın insanlarına pkklı muamelesi yapmaktan vazgeçin. Orada kürt vatandaşlardan çok türk vatandaşlarımız var. Okuyun bilgilenin,bilgi sahibi olun ve kulaktan duyma bilgilerle konuşmadığınız zaman insanlarla bu konuları tartışın.