İnsanları tahrik etmeyi bırak artık arkadaşım. Her sayfada mesajın var.
Bunca cenazenin üstüne burda isim yapmaya çalışma rica ederim.
Kimsenin ahireti kimseyi ilgilendirmez, sen kendi ahiretinle ilgilen. 120 cenaze var adam elektrik paralarını nasıl ödeyecekler diyor, şaka gibi
Tahrik eden mesajı kim atmış iyi bak taraflı olma. Bende alıntı yaptım senide hiç ilgilendirmez. Beni ilgilendirir benim gibi düşünenleri de ilgilendirir onların ahireti, kullanmadığım elektrik ücretini ödemek zorunda değilim hakkımı arıyorum, ve hakkımı haram ediyorum. 120 kişi beni ilgilendirmez hepimiz bir gün öleceğiz önemli olan nasıl öldüğündür, adam gibi mi ölüyorsun haince mi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:35:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:29:44 --
ülkede savaş yok mu zaten? Her gün birsürü şehit ölmüyor mu? Ülkenin halinden memnun musun? Ben neyin barışını istiyorum biliyor musun? İnsanların ölmediği bir ülkenin barışını istiyorum. Gençlerin ölmediği bir ülkenin barışını istiyorum.Sizden tek farkım ise olaylara insancıl yaklaşıyor olmam. Ellerinde bayrak olanların geçen haftalarda insanların iş yerlerini nasıl yaktığını,insanları nasıl linç ettiklerini de gördük. Sol görüşlü bütün insanları pkk partizanı olarak görmekten de vazgeçin.Pkk silahlı bir örgüt. Kesinlikle savunmuyorum. Fakat pkk de dün ateşkes ilan etti.Arkadaş kitlemde sizin gibi insalar yok çok şükür. Ben insanlar ölüyor diyorum siz kaçak elektrik kaçak elektrik diyorsunuz. Sizin empati yapmaya ihtiyacınız bile yok. Sadece objektif olup düşünün. Konunun daha fazla uzamaması için alıntılamayın.
Pkk yı desteklemiyorsan zaten fazla uzatmaya gerek olduğunu da sanmıyorum. Ancak barış tek taraflı olmaz, ırkçılık yaparak olmaz. Katil devlet diyerek olmaz. Barışı isteyenler neden pkk yı bir kez dahi lanetlemiyorlar? Ellerinde neden bayrak yok diye sormuştum hala bir cevap veremedin, sorumu geçiştiriyorsun ve bu beni ilgilendirmez. Tartışmak yargılamak için kendi fikirlerini yazma, bana açıkla neden yaşadıkları ülkenin bayrağı yoktur ellerinde? Bak yargılama yapmıyorum suçlamada yapmıyorum anlayamadığım bir soruyu sana yöneltiyorum.