abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaçak elektrikten başka söyleyecek o kadar çok şey var ki daha basit anlaşılması için bunu söylüyorum. Başka bir şey yok diyorsan evet yoktur diyebilirim ve bu seni ilgilendirmez, çünkü milyonlarca insan bu durumdan şikayetçi peki bunun adına neden haksızlık yapıldığını, kaçak elektrik kullananların haram işlememesi gerektiğini sözde hak arayanlar bahsetmiyor. Varsa yoksa barış diyorlar, barış savaşın olduğu yerde bahsedilir yani ülkeler arasında ki bir savaş durumunda. Söyle bakalım senin şimdi burada bizden ne farkın var ne eksikliğin ne üstünlüğün var, neyin barışını istiyorsunuz. Barış istiyorlarsa o halde neden bir tek bayrak bile yoktur ellerinde. Ellerinde neden silahlar var. Kendi düşüncelerini yazma bana benim veyahut diğer arkadaşların neden bunları sürekli sorduğunu düşünüp anlamaya çalış daha sonra anlayabilmemizi sağla başarabilirsen. Empati yapmayı bir dene.
ülkede savaş yok mu zaten? Her gün birsürü şehit ölmüyor mu? Ülkenin halinden memnun musun? Ben neyin barışını istiyorum biliyor musun? İnsanların ölmediği bir ülkenin barışını istiyorum. Gençlerin ölmediği bir ülkenin barışını istiyorum.Sizden tek farkım ise olaylara insancıl yaklaşıyor olmam. Ellerinde bayrak olanların geçen haftalarda insanların iş yerlerini nasıl yaktığını,insanları nasıl linç ettiklerini de gördük. Sol görüşlü bütün insanları pkk partizanı olarak görmekten de vazgeçin.Pkk silahlı bir örgüt. Kesinlikle savunmuyorum. Fakat pkk de dün ateşkes ilan etti.Arkadaş kitlemde sizin gibi insalar yok çok şükür. Ben insanlar ölüyor diyorum siz kaçak elektrik kaçak elektrik diyorsunuz. Sizin empati yapmaya ihtiyacınız bile yok. Sadece objektif olup düşünün. Konunun daha fazla uzamaması için alıntılamayın.