Kaçak elektrikten başka söyleyecek o kadar çok şey var ki daha basit anlaşılması için bunu söylüyorum. Başka bir şey yok diyorsan evet yoktur diyebilirim ve bu seni ilgilendirmez, çünkü milyonlarca insan bu durumdan şikayetçi peki bunun adına neden haksızlık yapıldığını, kaçak elektrik kullananların haram işlememesi gerektiğini sözde hak arayanlar bahsetmiyor. Varsa yoksa barış diyorlar, barış savaşın olduğu yerde bahsedilir yani ülkeler arasında ki bir savaş durumunda. Söyle bakalım senin şimdi burada bizden ne farkın var ne eksikliğin ne üstünlüğün var, neyin barışını istiyorsunuz. Barış istiyorlarsa o halde neden bir tek bayrak bile yoktur ellerinde. Ellerinde neden silahlar var. Kendi düşüncelerini yazma bana benim veyahut diğer arkadaşların neden bunları sürekli sorduğunu düşünüp anlamaya çalış daha sonra anlayabilmemizi sağla başarabilirsen. Empati yapmayı bir dene.
İnsanları tahrik etmeyi bırak artık arkadaşım. Her sayfada mesajın var.
Bunca cenazenin üstüne burda isim yapmaya çalışma rica ederim.
Kimsenin ahireti kimseyi ilgilendirmez, sen kendi ahiretinle ilgilen. 120 cenaze var adam elektrik paralarını nasıl ödeyecekler diyor, şaka gibi