Tanıtım yazısı sitenizle aynı içerikleri barındıran yerlerden alındı ise url den url ye takip sistemi yayın yapan site içerisinde başlar. Tanıtım yazısını yazan site güncellenir ve sizin sitenize robot gelir. Tanıtım yazısında verilen anahtar kelimelerde ki url yi takip eder ve güncelleme başlar. Hızlı etki için manuel pingleme yapılırsa etkisini görmeye başlarsınız. Pinglemenin yalnis yapılması ise siteye zarar verir. Tanıtım yazısı verilen sitede konu organik atamalarla güçlenmeye başladığı an sizlerde ilerleme görmeye başlarsınız. Bu sistem başka birinin sizi referans olarak sunması demektir. Sunan site hızlı index alabilir ama siteniz hızlı index almayan bir site ise farklı aralıklarla tanıtım yazıları ile hiç çalışma yaptırmamis ise tabiki geç etkisini görür. Tanıtım yazıları ile güçlendirilmiş site etkisini ilk indexlenme de görür. Sevgi ve selamlar.
Yazıların ve linklerin kalıcılık oranı önemlidir. Tanıtım yazıları zaten 6 aydan önce kaldırılmaz. Link alımlarında da minimum 6 aylık alim yapılmalıdır. Google kalıcılık ve popülaritesine bakar.