Bu olayı tezgahlayanlar. RUSYA + ALMANYA dışında hiç bir ülke olacağını sanmıyorum.
Ruslar Suriye politikasında Türkiyeyi yanına çekmeye çalışıyor.
Almanya ise 3. hava alanından kuyruk acısı var. ekonomik kaybını kurtarmak için Türkiye deki yapılan bir takım icraatları durdurmaya çalışıyor. PKK silah yardımı yapanda Almanya + parasal ve eleman olarak da yardım eden yine Almanya.
evet anlattıklarım size teori gelebilir ancak gerçek bu. lakin bu olayın içerideki köpekleri sosyal medya üzerinden farklı yönlendiriyor. insanları birinine düşürmek istiyorlar. bir türlü başaramadılar her fırsatta deniyorlar.
1. Masum bir şekilde başlayan sonra şer odakları tarafından fırsata çevrilen gezi olayı.
2. Hatay da yapılan patlama.
3. 6,7 ekim olayları.
4. Urfa da yapılan patlama.
5. Ankara da yapılan patlama
hep bir iç savaş planı. bir gün iç savaş çıkacak ve yine olan bize olacak.
Evet onlar olabilir bu işin içinde, hele ki Rusya. Bunlar her türlü dolabı çevirebilecek ülkeler. Zaten pkk kendilerinden daha akıllı bir yerden emir almadıkça kolay kolay bu işlere girişeceklerine ihtimal vermiyorum. Yani pkk yı oyun dışında bırakarak bu eylemin yapıldığına inanmıyorum. Kim masumların canını alarak kendisini de gözden çıkartabilir ki ancak beyni yıkanmış ve sözde halkını savunan birileri... Gündemimizde bu olmalı aslında, insanların beyni nasıl yıkanıyor bunlar araştırılıp önlemler getirilmeli. İç savaş çıkacağını düşünmüyorum, çıkmaz demiyorum ama çıksaydı şimdiye çıkardı gerçi çıkması için ellerinden geleni yapıyor herkes ama bu bile kardeş olduğumuzun bir ispatıdır, halkın kendi arasında bir çekişme olmadığının ispatı. Hainleri katmıyorum tabii ki işin içine. Allah yardımcımız olsun, hainlerin planlarını bozsun.