Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Tüm Gün Yurtiçiden Kargo Gelmesini Bekledim.Kulağım Zildeydi.Gelen Giden Olmadı.Ama Sitelerinde İse Alıcıya adreste ulaşılamadığından, adrese bilgi notu bırakılmıştır. Ne Not Vardı,Nede Gelen Giden.Gelde Sövme Bugünde O Kargoyu Almam Lazımdı.
2 günde istanbuldan bitlise geliyor. 15 dakikalık yol için tam 10 gündür bekliyoruz. Bakalım sonuç ne çıkacak.

HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi buyur.. Bende diyordum kesin bu tür saçmalıktan dolayı birinin başı yanacak diye oda size çatmış..

Gold'dan kahve makinesi almıştım, ertesi gün dışardan ses geldi bi bakayım dedim.
Kargocular adresi arıyor. Neyse kapıya çıktım kargo size mi dedi. Evet dedim ama ben kahve makinesinin bu kadar hızlı getireleceğini bilmiyordum. Neyse işte verdiler elime kargoyu yallaaah hemen gittiler. La benim dedim ama ya benim degilse ? diye bi şüphelendim ama işte açtım kargoyu meğersem benimmiş
Ne bi imza attım, nede kimlik gösterip isim doğrulaması yaptılar..

Sorunsuz bir sistem var ortalıkta..
Benim bildigim kargo adrese getirildiğinde alıcıdan kimlik istenir, isim ve soyisim onaylanırsa imza atıldıktan sonra ürün verilirdi. Fakat son 1 yıldır, ne bir imza atıyorum nede kimlik doğrulaması
Keşke telefonlada arasalar içim yanmayacak. Direk birini bulup telim etmişler. Adamın ismi var başka bir bilgi yok

zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizinki gine iyiymiş 3-4 yıl önce istanbuldan yağenim gelmişti 10 gun kaldı giderken nufus cuzdanını unutmus,bende yurtiçi kargoyla gerı gonderdım,kargonun uzerınede kesınlıkle kısının kendısıne teslım edılecektır dıye not dusmustum,kargo adrese gidiyor bulundukları bina değilde karşı binaya girip gine 8 numaranın ziline basıyorlar kimse çıkmayınca karşı komşuya bırakmışlar hemde baska bır bınadan baska bır kısıye dusunebılıyormusunuz,allahtan tanıyorlarmışda eline geçti,tanımıyor olsalardı gitmişti kimlik
Kimlik çok çok yenilenir hocam başkası kullanamadığı için size geri gelmiş. Benimki 650 tllik telefondu haram helal kavramı olmayan herkes kullanabilir.

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi alıcı şahıs bir telefon için muhtemelen yurt dışına kaçar. Hadi kargo firması o telefonu geri alabildi diyelim, size geri verecek siz kabul edecek misiniz. Böyle basit ve yapılmaması gereken hataları sanki bilerek yapıyorlar.
O telefon kutusu açılmamışsa bile geri almam. Hepsiburadaya yazdım. Dediler şirketten teslim edildiğine dair nüsha bekliyoruz.

StilNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt içinden herşey beklenir.Kargoyu gönderirken her iki tarafında tüm bilgisini alırlar ama bir telefon etmeyi başaramazlar.
Özellikle evrak ve maddi değeri yüksek olan kargoları kafalarına göre teslim ederler.
Zaten kargoların şubelerine ulaşmakta büyük bir dert.Özel firmalar ama iş memuriyetten beter.
Aslında her önüne gelen çalıştırdığı içindir. Örneğin lise mezunu olacak yada okuma yazma bilecek. İmza attıracak kimlik kontrolü yaptıracak. Hatta gönderdiğimiz kargonun kaskosunun bile olması laızm