Öncelikle biraz kurumsal olmaya çalış, konuda koyduğun kafanın görseli işi çok komik ve gülünç bir hale getirmiş ne yazık ki.
Öncelikle rekli renkli yazmayı bırakmalısın. Web tasarım'dan kastın eğer konu başındaki resim ise o tam olarak web tasarımı karşılamıyor. Kendine bir hedef belirle örneğin; Webtasarım. Kendini geliştir forumda webtasarım işinden iyi para kazanan abilerin var. Ama bir abi tavsiyesi dersen kötüde olsa bir üni oku.
Öncelikle abilerim biraz aşağılayıcı bir konuşmanız olmuş kafamın görseli olsun renkli yazılar olsun ben abilerimin dikkatini çekmek için böyle birşey yaptım farkettimki dikkat çekmişim fakat olumsuz yönden kusuruma bakmayın benim yaptığım çocuksu olmuş fakat 18 yaşında bir gencim maruz olun yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için youtube kanal işine girmeyi düşünüyorum bu ara