hocam clone script agar.io tarafından paylaşılmadı, normal yazılım geliştiriciler yazıyor. bu birçok oyun için yapılmıştır. bunun adı
reverse engineering yani tersine mühendisliktir. fonksiyon üzerinden algoritma yazılır. bu işin client side kısmı zaten nodejs tabanlı. yani kompile edilmiş bir kod betiği yok. bildiğin al canım benim sistem bu demek gibi bişey. geliştiriciler bunun üzerinden server tarafını tersine mühendislik dediğimiz yöntemle fonksiyonlar üzerinden algoritmayı geliştirerek tekrar yazarlar. zaten nodejs tarafı decompile halde olduğu için yazması bu kadar hızlı ve kolay oldu. metin2, knight online tarafında ise haklısın sanırım şirket içinden sızdırılan kodlar vardı yine de bugünkü hali kesinlikle sızdırılan kod değil, üzerine geliştiricilerin yazdığı kodlardır.
mesele bu değil, agar.io bir oyun yapmış siz ise onun emeği üzerinden var olan hazır oyuncu kitlesine farklı alternatif sunup para kazanıyorsunuz. bunun doğru yanlışlığı beni ilgilendirmiyor, kazanın afiyet olsun. mesele şu ki:
agar.io da kendini minnetten sayıyor bunu diyebiliyorsunuz. cidden uçmuşsunuz demektir...
agar.io yu kucumsemiyorum sen yanşlış anlamışın ben google uzerinde diyorum benim oyun yaptıgı işleme lafım yok ben çokkez bu gibi sorunları yaşadım telif haklarında subdomain lere şikayet edemezler ben seocuyum ben bu kelimelerde 2 ci sıradayım çokda ilgilenemdim adsensem bile yok site uzerinde reklam dahi yok 30k hitler gordum. üzerinede düşmedim işin açıgı. site üzerinde agar.io yetklileri agar.io diye bir kelime bulursalar telif hakkı verirler çünkü adamın sitesinin ismi ve ozenti oluyor şikayet eder hakkı, ben seo açısından küçümsedim. daha düne kadar kendi iplerini yanlişlıkla yasaklayan googleden silinen bir siteden bahsediyoruz kucumsemeyimde napayım