drjoseph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
süpersiniz.

bir geliştirici grubu düşünün, düşünüyor taşınıyorlar bir oyun tasarlıyorlar. (evet her ne kadar özgün olmasa da barındırdığı mekanikler açısından yeni bir oyun, ve marka tescili alınmış) siz bu oyunun temeli nodejs olduğu için çok kolay şekilde klonunu ortaya çıkarın (aslında türkler olarak nodejs clone bile yazmadık, github'da paylaşılmış kodu aldık.) sonra neymiş agar.io da kendini minnetten sayıyor yuh diyorum ya! bu kadar kendini bi şey sanmışlık anca bizde olur. efendi efendi madem sen bu kadar minnetsin otur da özgün oyununu yaz, otur da o viralliği sen oluştur sonra seni kopyalasınlar, o zaman minnetten say kendini..

rezalet diz boyu vesselam.
ozaman neden github da paylaştı bunu açıkla ozaman? güzel bir yorum yapmışın çok begendim telif hakkı olan bir dosyayı neden paylaşıyorlar?
çok güzel bir çakalık ohh ne guzel dosya paylaşılsın milete siteler ws ler kurdurulsun sonra aga benim hakklarım var şikayetciyim densin usta bu insanlar salakmı şimdi. ben gene sözümdeyim agar.io ben isdeyim onu ilk 3 bile sokmam kendi sıralamasında ha telif hakkı vardır metin2 gibi gameforce gibi şikayet ederler beni sitemi silerler en fazla.

adam reklam yapmadan milete reklam yaptırdı kendini oyununu tanıtırdı oyun isim yaptı turkiyede