Ben kıbrısta kalıyorum hocam hefesim kalmadı artık o kadar sponsora felan verdik facebook taki paylaşımları hiç satış yapamadık
dostum zaten sen siteden satış bekliyorsan sistemi anlamamışsın demektir. yada anladın ama diğer taraftan gitmeyi tercih etmişsin.
bu sistemi yapan adamlar, eticaret sitesi aç da ürün satıp para kazanılsın gibisinden bişey hedeflemiyorlar. yani perde arkasındaki hedef bu değil, bu sadece görüntülük bir hedef.
asıl yapman gereken seni düşürdükleri gibi sende başkalarını sisteme düşüreceksin üye edeceksin yani onlara da umut satıp hayaller vadedecek onlarında sisteme girmesini sağlıcaksın bu şekilde seni sokan arkadaşın senden kazandığı gibi sende başkalarını sokarak para kazanabilirsin. zaten sen sisteme girdiysen bu dediğimi biliyorsundur da ben bilmeyenlere hitaben genel yazdım

kısacası sende koşturup eşini dostunu sisteme sokacak onların üye olmasıyla komisyonunu alacaksın.
istediğin kadar reklam çık istediğin çalışmayı yap ordan ürün satman çok zor. satarsın da ıvır zıvır bişiler satarsın ay sonunda eline 200 300 tl para geçer bu yani...