a180 amg al. diğerleri çok kötü. dış görünüşte bile çok fark var.
Arada yaklaşık
4.000 STG fark var benimde aklıma yattı AMG kasa almak

Buda benim hedefim. Yani istediğim araba..
A180 değil mi bu yoksa benzeri bir model mi?
Bu konunun benzerini ben paylaşacaktım arkadaş açmış. Benimde hayalimde ki araç bu hocam temmuzda ehliyetimi bastırdım. Nasipse bende alacağım. Konu açtığımda detaylı olarak bende ekleyeceğim dileklerimi, hedeflerimi. İnşallah başarılı olur alırsın dostum.
Muhakkak konunuzu okuyacağım
Hocam evimizde var bir adet, bizde arabaların ruhsat sahibi önemli değildir herkes alıp gider kullandığım için belirtiyorum; gerçi senin için at arabası bile desek bu senin hayalin bizimkisi minik bi bilgi. Ben olsam para vermem hocam A200 ile arasında fark var gibi geliyor. AMG paket bizimki fakat buna rağmen benim gözümde yeterince seri bi araç değil, motorları Renault -Türkiye'de- Megane 3 ile aşağı yukarı aynı kullanım zevki. Hyundai Accent Era var evde 2010 model 110 HP o bile serilik anlamında A180'den fazla keyif veriyor.
Hedefinde başarılar, hayalin hedefin olması çok güzel umarım başarırsın. Şevkini kıracak bir yorum olduysa kusuruma bakma, R10 bir ailedir ailemizden birilerine tavsiyede bulunmak onlara yardımcı olmayı isteriz.
Değerli yorumun için çok teşekkürler dostum. A180 almak hayalim ama hem fikrim değişir hemde bütçemi zorlarsam CLA220 veya CLA200 alabilirim belki. Hız konusunda Mercedes çok iyi, seni memnun bırakmadı mı?
Bu arabayi alinca herşey tamam olmuyor. Bakim parasini karsilayabilecek misin?
Yıl Km A 180
15,000 247
30,000 646
45,000 988
60,000 1.667
45,000 1.039
60,000 1.719
75,000 1.908
Hemen hemen her şeyini düşündüm hocam, hesabımı ona göre yapacağım