BenimWebim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O "saçma" insanlar kendi aralarında mutlularsa ve sana ana avrat küfretmiyorlarsa, onlardan sana ne, seni ne ilgilendiriyor.

O saçma insanlar bile seni yargılamıyorken, sen kimsin ve onları ne hakla yargılıyorsun, o saçma insanları dert edecek kadar saçma biri misin ?
Dostum belki kendince haklısın ancak neden bu hale geldiğimizi hiç düşündün mü, yani ben düşünüyorum yeri gelince, kimse karışmıyor kimse uyarmıyor bu gençlerde bunları normal bir şey olarak algılıyorlar. Bırakın sevinmesinler, bırakın mutlu olmasınlar önce adam olsunlar sonra mutlu olsunlar. Bunlar hep özenti ve gerektiğinde yeri gelince müdahale edilmezse daha çok normal bir şey yaptıklarını sanıyorlar. 10 yaşında bir çocuk bana küfür etmişti benim bile ağzıma almadığım bir küfür ve yanında babası vardı, babasına baktım gülüyor, orada kendisini uyarmak yerine gülüp geçiyor.

Böyle mi olması lazım yani gülüp geçmek mi gerekiyor.

Gerekirse ayıplayacaksın, dışlayacaksın, uyaracaksın ne gerekiyorsa yapılması gerekli.

Bu insanlar belkide ileride kendilerini kimse uyarmadı diye yine büyüklerini eleştirecekler. Sözlüğe giriyorum millet ırkçılık yapıyor küfürler havada uçuşuyor, birisi giriyor aralarına hop durun orada ırkçılık yapmayın diyor. Baktım hepsi susmuş çünkü daha önce onları aydınlatan olmamış uyaran olmamış. Böyle şeyler hiç konuşulmuyor ama eleştirenlere karşı tavır alınmakta bu da eleştirenlerin sayısını azaltıyor. Arkadaş belkide gıybet etmiştir bilemem kalbini ama hak vermemek elde değil halimizi görünce. Her platformda durum bundan ibaret küfür edenler sadece şakayla karışık gerçekleşmiyor bir iletişim aracına dönüşmüş durumda, hayvanlardan ne farkımız kalıyor. Adam gibi konuşarak mutlu olunmuyor mu.