tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
calvinklein, epey zaman geçti, konuları görünce hatırlıyorum bende

asmodeus, sanırım bu ön kayıt olayını r10 da siz duyurdunuz veya o konu içindeydiniz. Bir arkadaş da Türkçe şehirlere abanmıştı. Diğerleri de tartışıyordu Ücretsiz ön kayıt işte, yap dursun. Kayıt için başarısız olursanız bi hayal kırıklığı olur, başka zararınız yok ama başarılı olursanız üff
Evet forumun dbsi uçunca o konu da silinmişti. Ben nasıl ön kayıt yapacağımızı buradan anlatmıştım, epey tartışmalı ve ilgi alan bir konu olmuştu. Ödeme olayı domainin halka açılmasına yakın bir zamanda yapılıyor, 1 ay öncesinden ödeme istiyorlar ki, domaini register ederlerse adamların elinde patlamasın diye... Eğer register edemezlerse paranı aynen geri ödüyorlar kredi kartına. Bende hiç problem olmadı, pre-register ettiğim domainlere uyarı geldi, ödemesini yapabilirsiniz diye. Ben de aynen domain satın alır gibi ödemesini yaptım ve domainleri yakaladı united-domains. Misal xyz uzantılarından 2 tane almıştım, geek kelimesi çok aranan ve istenen bir jenerikdi, onu aldım. Onun dışında xyz'nin oyun domainini de ben almıştım. Bunun gibi kaptığım birkaç domain var.