constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten bu halimle gidip bir faydamın olacağını sanmıyorum. Bizim komşunun oğlu da göğüs kafesinde sıkıntı vardı. Onu da tekirdağ a verdiler kantine. 1 sene yatıp geldi. Komando olmadığın müddetçe askerde pek bir faydan olmuyor bence.
Yardımcı olmak adına bir yorum yaptım ancak ciddi bir sağlık bir probleminiz yok. Faydan olacağını neye göre mesela düşünmüyorsun? Askeriyede 1000 çeşit görev var illa birine faydan dokunacaktır.Komşunun oğlu rahat etmiş olabilir ama kantinde de biri çalışması gerekiyor.

Komando olanlarında faydası yok ki 2-3 aylık eğitimle ne gibi bir fayda sağlayabilir. Düz taban problemi üzerinde durun gitmek istemiyorsanız bu unsur önemli, kilonuza pek takılmayabilirler.

oZn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Ay önce tecil bozdurdum muayne oldum.

Tam olarak anlayamadım bu muayne olayları nasıl oluyor işin açıkçası. askeriyeye gittim bir kaç anket tarzı birşeyler yaptılar sağlıksal bir sorunun varmı dedi yok dedim boyuma kiloma baktılar ve herşey bitti. Adam rahat bir şekilde kasıma hazırlığını yap kasımda askersin dedi.

Muayne olduğun yerle yada muayne edecek kişi ile alakalı bir durum sanırım gitmek istiyorsan düz taban olduğunu söyleme yeterli benim gibi bir durum yaşarsan.

(Kilom boyum sınırda olmamasına rağmen kilomu 2-3 kilo kadar fazla yazdılar. Bunu neden yaptı onuda anlayabilmiş değilim )
Askerde iyi baktıkları için alacağınız kiloları peşinen yazmış olabilirler.