Peki beni şu konuda aydınlatırmısınız.
Madem bu iş illegal, suç diyelim.
Beni indexten kaldıran google, aynı şekilde şikayet listesinde yer alan Dailymotion.com sitesini neden indexten kaldırmıyor.
Hadi Youtube'u geçtim, Dailymotion, Mail.Ru, Ok.Ru, vk, vb. aynı yayınları yapan siteler neden, indexten çıkartılmıyor. Bu konuda bizi aydınlatırmısın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:35:22 -->-> Daha önceki mesaj 20:31:08 --
valla müdür bu sefer direk anasayfa dmca'ya maruz kaldı ve indexten kaldırıldı.. Hani düzelmezse işimiz zor farklı planım vardı siteyle ilgili.
301 çeksen kaç yazar hit düştükten sonra...
aydınlatalım kardeşim, kedi fare denklemini bilirsin fareye rakı içirmişler getirin o kediyi bana demiş

şimdi senin siten dailymotion ile eş değer mi ?
bence değildir.
diyeceksin ki ihlal ihlaldir
bu tip şikayetleri google belirli bir algoritma ile inceler yani aa bak r10 da ki adama telif gelmiş hemen kaldıralım diyen insanlar yerine algoritmalar işler.
algoritmalarda da mantık siteye giren kişi sayısı ve şikayet oranıdır.
yani senin sitene 1000 kişi girip 100 kişi şikayet ediyorsa kapanır normaldir.
dailymotion sitesine milyonların girdiğini hesaplarda binlerce şikayet gelse bile dikkate alınmayabilir bunların belirli kıstasları vardır.
ayrıca video yükleme sitelerinde resmi kanalların izinleri olabiliyor örnegin youtube de bu izni google takip eder ancak dailymotionda takip edemez hangi kanal resmi hangi kanal gayriresmi bilemez. konu oldukça uzun bir ara zaman ayırmak isterim özetle durum bu