Yaklaşık 13 yıldır PHP ve Javascript ile uygulama geliştirmekteyim. Aynı zamanda blockchain uygulamalar da geliştiriyorum (Smart Contract).
Telegram bot yazımı konusunda da yardımcı olabilirim.
Kullandığım teknolojiler PHP, Javascript, Solidity, JQuery ve MySql dir. Tasarım konusuna pek girmiyorum. Dilerseniz hazır tasarım kullanırız ya da bir tasarımcıya görseli tasarlatabilirsiniz.
Whatsapp: 0553 186 50 31
İş verildi. Sorunsuz teslim alındı. İşinde gayet profesyonel.
İş yapıldı, ilgili arkadaş.
Kendisi ile 1 aydır ara ara çalışıyoruz. php konusunda işinin ehli tavsiye ederim.
PHP işi yaptırıldı. Memnun kaldım.
İşinde başarılı bir arkadaş tavsiye ederim , iş ahlakına sahip.
js ve php işi verildi.çok kısa sürede sorunsuz teslim edildi.çok teşekkürler.
Popup Kodu yaptırıldı işini temiz yapan bir arkadaşımız kendisine teşekkür ediyorum..
Arkadaşla içinden çıkamadığım bir PHP hatası sonucunda tanışma fırsatımız oldu. Forumda bazı bu işinin ehli olduğu söylenen veya işinin ehli olduğunu iddaa eden arkadaşların alakasız çözümler ürettiği, hosting değiştirmen gereklere varan sorunumu gayet pratik ve hızlı bir şekilde, bahsi geçen çözümlerle alakası olmadan direkt çözdü sağolsun.
İyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim.
Seviyemin üstündeki php taraflı ihtiyaçlarımda destek aldığım, pratik çözümler üreten, alanında başarılı bir arkadaşımız. Herşey için tekrar teşekkür ederim, hayırlı işler dilerim
Arkadaşımız karmaşık bir kodu dakikalar içinde çözdü. Temiz ve hızlı bir çalışma oldu.
Yardımlarından ve çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederim.
Javascript konusunda yardımcı oldu kendisi, teşekkürler.
Dün, gece olmasına rağmen sitemdeki problemleri inceleyip giderilme işlemini sorunsuz giderdiği için kendisine teşekkür ederim. Başarılı ve anlayışlı biri, iyi çalışmalar dilerim.
Verilen işi kısa sürede teslim eden, alanında tecrübeli bir arkadaş.
konusunda bilgili ve özverili bir arkadaş. Teşekkürler.
Php düzenleme yaptırıldı, teşekkürler
Emeği Çok Büyük @osmanadak Kardeşimizin Yaptığını 3 Gündür Araştırıyorum Yapamadım 2 Dakika da Benim Bilgisayarıma Bağlanıp Yaptı Anlata Anlata Yapması Benimde Çok Hoşuma Gitti. R10 İlk Defa Birine İş Yaptırdım Diyebilirim Teşekkürler..
Özellikle içinden çıkamadığınız sorunlar varsa ilk durağınız olmalı. İşinin ehli, nokta atış yapıyor.
iş verildi sorunsuz teslim alındı, ilgili bir arkdaş, çözüm odaklı
arkadaş sabırla dinleyip tüm istekleri yaptı. güvenilir
Biraz karmaşık bir php işi için yaklaşık 3 haftadır çalıştık ve nihayetinde sonunu getirebildik. Çalışma boyunca sürekli değişen taleplerimizi sıkılmadan dinledi ve gerekli düzenlemeleri hızlıca yaptı. Kendisi işinin uzmanı çalışmak isteyen arkadaşlar şüphe duymadan çalışabilirler. Kendisine takrar teşekkür ediyorum.
Javascript hizmeti aldım. gerçekten çok bilgi bir üyemiz. tavsiye ederim js işleriniz için. hayırlı işler.