SARIYER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Domainlerimin hepsini barındırabileceğim bir hosting lazım. Sadece index.html sayfaları ile o sayfada görüntülenecek resim gibi ufak şeyler var. Başka birşey yok. Disk alanı ufak, trafiği de çok olmayacak.

Uygun fiyat arıyorum
Selam,

Uluslararası satış yaptığımız 1 Dollar 1 Year sitesi üzerinden çok rahat işini görebilirsin. İyi çalışmalar dileriz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57:08 -->-> Daha önceki mesaj 16:50:49 --

SARIYER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Domainlerimin hepsini barındırabileceğim bir hosting lazım. Sadece index.html sayfaları ile o sayfada görüntülenecek resim gibi ufak şeyler var. Başka birşey yok. Disk alanı ufak, trafiği de çok olmayacak.

Uygun fiyat arıyorum
Site kuralları gereği zorunlu kılınmış olan belgelerimizi şuan an itibariyle tarayamıyorum. Bu süreç içerisinde kontrol edilebilmesi açısından aşağıda verdiğim linkten TİB kaydım sorgulanabilir. "Emre ÇİNTAY" olarak kayıtlı. Şirket sitemiz www.ctxbilisim.com ve iletişim kısmında şirket bilgilerimizin detayları mevcut. Teşekkürler.

http://www.tib.gov.tr/tr/fby_ticariE.html

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:04:25 -->-> Daha önceki mesaj 16:57:08 --