ArunyA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalın mail adresi ve şifresini verdi inceledim yöntem tutacak gibi değil... kendisinden aynı yöntemle iyi izlenme ve gelir elde eden bir kanalı gösterebilirmisin diye sordum daha net bir cevap alamadım...

ayrıca kanalımdan yüklediği videoların altına yorumlar geliyor. bot mu yükleme yapıyor spam filan diye yabancı dillerde yorumlar.
MustafaAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam; zaten taksit konusunda yardımcı olduğunuzu belirttim konuda. Konuda 3-4 günde kazanç sağlandığını belirten zaten sizsiniz. Kaldı ki belirttiğiniz tutarları kazanabilmek için ki o da bi ihtimal günde 40-50 video yapılıp atılacak. Hangisi tutarsa gelir sağlanacak.

İade talep ediyorum son defa

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ArunyA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalın mail adresi ve şifresini verdi inceledim yöntem tutacak gibi değil... kendisinden aynı yöntemle iyi izlenme ve gelir elde eden bir kanalı gösterebilirmisin diye sordum daha net bir cevap alamadım...

ayrıca kanalımdan yüklediği videoların altına yorumlar geliyor. bot mu yükleme yapıyor spam filan diye yabancı dillerde yorumlar.
çok güzel öldürüyorlar konuyu.. Arkadaş gece 1 de kanal istedi yok yorum atın yok şunu yapın diye. Rica minnet kanalını teslim ettiğim insanlara mesaj attım.

http://www.hizliresimyukle.com/image...0/07/34242.png

bu fotoğraf KheizLech adlı kullanıcıdan geldi. Bu ay hesabına yatan para bu. Tatsızlık çıkmaması için elimden geleni yaptım para iadesini de yaptım fakat hala devam ediliyor. Kazandırmıyor dediğiniz kanala bakın 78$ bırakmış bu ay.