HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bende 3 gün önce konu bu tarzda bir konu açmıştım fakat bilgi alamamıştım.
Hattınızı kaybettiğinizde yeniden " yedek hat " deniyor. Yedek hat çıkartmanız için hat sahibi giderek 15 TL karşılığında yeni hattınızı hemen çıkartıp veriyorlar ve 5 dakika içerisinde hattınız kullanıma açık oluyor
(Ben vodafone'e gittiğimde 15 TL aldılar fakat diğer operatörlerde bu durum farklı olabilir. Hat sahibi babam olduğundan dolayı onunla beraber gittiğimiz de kimlik fotokopisini çektiler ve imza attık ardından 15 TL verip kartımızı aldık)

Bir zamanlar faturalı hat kullananlar hattını micro sim,nano sim yaptırmak istediğinde ilk seferde ücretsiz bir şekilde çıkarttırabiliyorlardı. Fakat bana vodafoneden böyle birşeyin kaldırıldığını söyledi.
Bu durum Turkcell'de farklı olabilir. İsterseniz gittiğinizde telefonunuz micro sim yada nano sim ise " micro sim " çıkartmak istiyorum dediğiniz de faturalı hatta sahipseniz ücretsizde çıkartabilirler. Tabi emin konuşmayım. Bende emin olarak gittim vodafone'de 15 TL'i verdik geldik
teşekkür ederim hocam bakalım gidip bakalım ne gelicek nasibimize. Sağolsun r10 çok yardımcı oluyor senden başka kimse yazmamış.