Hocam bende Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim, doğal olarak ileride program yazacaksın, he ios'e özgü programlar olacak yazar mısın bilmem ama yazmaya ihtiyacın olursa windows kullanamazsın ama ios'de windows kurma özelliğin var şahsen bende windows kullanıcısıyım ancak tiksiniyorum artık windows'tan yakın zamanda bende mac'e terfi edeceğim inşallah

Ayrıca iOS dersen akan sular durur. Tasarıma önem veririm demişsin ki Macbook'ta ki tasarım hiçbirşeyde yok şahsen diğer bi ayrıntı beni mest eden özellikte bu dur ki şarj mükemmel şekilde gidiyor

6-7 saat çok rahat. Oyun arada oynarım dediysen çok yüksek kalitede oyunlar haricinde pes, fifa tarzında oynayabileceğin oyunlar olacağını düşünüyorum çünkü 6 bin 'e alacağında mac 'de en az 2 GB ekran kartı olacaktır. Buda günümüz oyunları için yeterlidir. Bence değişikilik yapma zamanın geldi yazılımcıların çoğu Mac kullanıyor dikkat ettiysen çünkü hızlı ve dayanıklı en az 5 yıl da götürebilecek bilgisayardır alacağın mac. Kısacası o kadar parayı sakın windows'a yatırma hocam

He alışamadın, beğenmedin durumu mu oldu ? Koy sahibinden'e veya koy r10 alışveriş bölümüne 2-3 günde aldığın fiyattan 100-200 zarar satarsın oda kullandığını parası olur

Apple ürünlerinden hiç bir zaman zarar etmezsin daha dün orjinal 10 tl etmez earpods kullaklıklarını sırf alışkanlığımdan dolayı Zorludan 100 TL verip aldım alternatif varken

Daha fazla uzatmadan
kesinlikle ve kesinlikle Macbook diyorum her açıdan
teşekkür ederim hocam. Android developper'ım ama ios düşünüyorum. Suan büyük bir şirkette gwc designer olarak staj yapıyorum(onlar atadı) burdada baya baya zevk alıyorum bu işten artık.
Birde yazılımın sadece app olmadığını kabullenmek lazım