scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tanıtım yazısı aldım, her hafta 3 aylık site 100 makale, ne olacaktı ki makale başı günlük 100 ziyaretçi mi gelsin?

peki içeriğin benzersiz mi?
diğer oteriter SGK sitelerden farklı ne var içerik olarak
title (başlık) benzersiz mi? yoksa aynısımı,
"emeklilik yaşı hesaplama"
"ne zaman emekli olurum"
"emekli maaşı hesaplama"
"emeklilik maaşı hesaplama".... gibi gibi matbu başlıklar ile dolu mu site?

bence öncelikle hit çekecek sgk ile ilgili magazin ne bilem işte spesifik konularla en azından bir kaç makalenin tutunmasını sağlarsan diğer konularda yavaştan yukarı çıkar

öncelikle sgk ile ilgili az aranan kelime veya öbeklerinden 3-5 sağlam makale hazırla ve site bir ziyaretçi görsün,

tabi bu bencesi ..

SGK konusu ise bende de yan kategori olarak var, 6 ay oraya gelen olmadı çoook dolu o alan.
3 aylık siteye de tanıtım yazısı alma birde haftalık, ben hiç tanıtım yazısı almadım
Merhaba tesekkurler önerileriniz icin ama soylede birsey var teknoloji siteleri dini siteler oyun siteleri bunlar hep matbu yani ayni konular birinde degil hepsinde neredeyse ayni konular isleniyor bunlarda matbu ama adam acmis 1 ay icinde oyle bir ziyaretci cekiyor ki anlatamam ayrica tanitim yazisi ve link olayida herkesin yaptigi seyler bir ben yanlis yapmadim.

Faydasida oldugunu düşünüyorum cunku yeni yapmiyorum bu isi yemek tarifi sitem vardi ve ornek veriyorum patlican musakka tarifi vb. Klise yemek tarifleri vardi onlara oyle bir ziyaretcI geliyordu ki beni tatmin ediyordu sizin dediginize gore bunlara hic gelmemesi lazim.