Öncelikle merhaba;
Konu sahibi arkadaştan iade talebinde bulundum 'Kusura bakmayın' cevabını aldım. Gelelim çalışmanın mantığına...
Arkadaş bildiğiniz onaylı kanala video yükleyip satıyor. Ve her gün onlarca video yükleyip tutturabildiğimizi tutturarak para kazanmamızı taahhüt ediyor. Konudaki screenlerde ve mesajlarda 72 saatlik 96 saatlik (3-4 günlük) paylaşımlar var ve gelirler var. Ben kanalı teslim aldığımda (para kazanma kapalı idi) 96 saat olmuştu ortalama. Ve hiç bir kazanç, abone yoktu izlenim de 1000 civarı idi. Son olarak aşağıdaki gibi.
Ücret iade talebinde bulundum. Sağolsun ödeme konusunda bana yardımcı oldu taksitlendirme falan yaptı. Ödediğim 50 TL'yi istedim. Cevabı kusura bakmayın oldu.
Sebebi ise, ebook'u ve kategoriyi vermiş olması imiş. Verdiği ebook ve kategori youtube forumlarında zaten var.
Erhan hocam, bir kez daha konu üzerinden ödediğim 50 TL'nin iadesini istiyorum.
@KheizLech hocam rica etsem kanalınızın kazancıda dair fotoğraf atar mısınız? 3 günlük uğraşla para kazanmayı bekliyorlar. Yeni evlendiği söyleyip taksitlendirme yapmamı istedi sonuç bu. Sizinle yaptığımız çalışmalara ve kanala dair gelirlerin fotoğrafını atar mısınız rica etsem?