--Php ustasından satılıp winamp müzik sitesi --
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarla tanıştığım zamanlarda winampla tanışmıştım benim için bilgisayarda müzik dinlemek winamp demekti .

Ama winamp eksik kalıyordu bi yerde bilgisayarımda ne kadar mp3 varsa ancak onları dinleyebiliyordum daha fazlası olmuyordu bu konuda aklıma 2 yıl önce aklıma bu proje gelmişti ancak bir türlü yapma fırsatı bulamamıştım. Bitirmek bu zamana kısmetmiş.

Şimdi bu projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. O bir Web Winamp . İstediğiniz yerden bilgisayarınızdan siteye giriş yaparak o bildiğimiz winamp modern temasıyla satışa sunuyorum. Scriptin özellikleri saymakla bitmiyor ama ben yine de bir şansımı deneyeceğim

Özellikleri:

** Php jquery ajax ve youtube içerir.
** Pratik ve hızlı kullanım için tasarlandı esc ve enter tuşları ile entegre çalışır.
** Her web sitesine müzik çalar olarak eklenebilir.
** Site üzerinde iframe içinde taşınabilir bir winamp arayüzüne sahiptir (başlıktan tutarak masaüstünde kullanır gibi pencereyi taşıyabilirsiniz).
** Üye kayıdı ve üye girişi
** Üye kaydı yaparak sınırsız sayıda çalma listesi oluşturabilirsiniz.
** Çalma listelerinde isim değişikliği silme ve güncelleme işlemleri yapabilirsiniz.
** Üye hesap şifresini güncelleyebilir.
** Üye girişi yapmaksızın Youtube üzerinden şarkı tek tuşla şarkı arama.
** Şarkı aramada listeyi aşağı sürükledikçe sonraki arama sayfaları dahil olur(Sürekli arama).
** Üye girişi yapmaksızın Youtube çalma listelerini direk url den yada çalma liste ID sinden çekme.
** Arama ve listeden bulduğunuz şarkıları kendi listenize ekleyebilme
** Şarkıları listenize ekleme için birden fazla şarkı seçmede aralıkarı Shift tuşunu kullanarak seçebilirsiniz.
** 5 saniye ve daha kısa sürede üye olup sınırsız sayıda şarkı ve liste oluşturabilir bu liste ve şarkılarınıza internet erişimi olan her bilgisayardan ulaşabilir dinleyebilirsiniz.
** Arama sonucundaki , Çalma listesinden çektiğiniz yada kendi listenizdeki şarkıların sırasını değiştirebilirsiniz
** Çalma listenizdeki şarkılardan istemediklerinizi silebilir ve sırasında değişiklik yaparak listenizi güncelleyebilirsiniz.
** İleri düzey medya butonları( Şarkı çalma, durduruma, sonraki şarkı, önceki şarkı, ses ayarı, mute, aynı şarkıyı tekrar etme, yada listeden karşılık oynatma).
** Parça oynatırken mevcut durum çubuğu üzerinden ileri alma geri alma istenilen noktadan oynatma.
** En can alıcı noktalardan birisi BİRE BİR AYNI ALT KISMI GÖLGELİ HESAP MAKİNESİ FONTU.
** Şarkı çalma durumuna göre hareketli durdun ekolayzer..
** Şarkı isminde ve altta liste başlığında kayan bilgi ve durum yazısı.
** Ve olmazsa olmaz jrumble

Demo adresi : muzik.kadriengin.com

Hemen şarkı ara kısmından kutucuğa aramak istediğiniz kelimeyi yazıp enterlayın ve listenin yüklenmesini bekleyin. Daha sonra dinlemek istediğiniz şarkıya çift tıklayın ve Web Winampta müziğin keyfini çıkarın

Fiyatı Herkes alabilmesi için 50 TL dir.

İsteyene ayrı bir müzik sitesi olarak isteyene de mevcut sitesine müzik player olarak entegre edilir.

İletişim için: facebook.com/kadriengin ya da forumdan pm ya da enginkadri@gmail.com (mail olarak)

Ekran görüntüleri: