Lordreal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords Türkiye departmanındakilerin kendilerinden haberi varmı ki Bugüne dek Adwords Türkiye ekibini ne zaman arasam telefonun sonunda hep temenniye bağlayıp kapatıyorlar 10 telefonumdan belki 2-3 ünde sorunumu gidermişlerdir tam manası ile çünkü anladığım kadarı ile Adwords TR Departmanında bazı konularda eli kolu bağlı kalıyor durumu Dubline bildiriyorlar.

Yasak konusuna gelicek olursak bu konuda kestirme cevap şu olur sanırım Sağlık ve Bitkisel Ürün v.b içerikte tek ürün satış sistemi üzerine Adwords de satış yapıyorsanız şu artık çok net ki Adwords un gözünde -5 puandasınızdır. Bu çünkü kişiye özgü değil genele indirgenmiş bir politika oldu artık.

Sebebi de ;
Reklamlar daki aşırı bir sirkülayon,
Tek ürün satış sitelerinin kalitesizliği,
Satışı yapılan ürün hakkındaki sitelerde yer alan yalan yanlış bilgiler,

Gibi etkenleri sıralıyabiliriz. Adwords de sanırım bunları göz önünde bulunduruyor ve görüyor ki genel olarak böyle bir politika yı herkeze dayatıyor.
Teşekkürler.
Tek üründen ziyade, SADECE ÜRÜNÜN YASAKLI OLUP OLMADIĞINI ARAŞTIRMAK İSTİYORUM. Tek ürün muhabbetini AdWords Türkiye ofisinden başka söyleyen hiçbir kanal duymadım. (Onlarında zaten sizinde cevapladığınız gibi kendilerinden haberi yok.)

Beni burada araştırmak istediğim nokta, bir ürün nasıl yasak olabilir ? Türkiyede yasaklandığını dıraşıdan takip edebiliyorlarsa, biz ülkemiz içinde bunun takibini yapamaz mıyız?