SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgün içerik ile rewrite farkını bildiğinizi varsayıyorum ama bir haber sitesinde bu oranda özgünlüğü yakalamak için bir muhabir veya haberi yerinde takip eden bir gazeteci olmak gerekir. Beni yanlış anlamanızı istemem, belki site kategorisini net olarak bilseydim bunu dememe gerek kalmayabilirdi.

Teşekkür ederim, yorumunuz için.
Tabi biliyorum lakin,Rewrite işi bana göre değil.

Benim sektörüm sizinkinden çok çok farklı.Burada kimseye hava atmak vs. amaçlı yazmıyorum.2001'den beri bu sektördeyim.Bir çok oluşumun için de yer aldım.Kimi hala büyük paralar kazanıp yoluna devam ediyor,kimi istikrarsızlıktan kaybolup yitti.MjTürkiye.net vardı,şu dönemin para kaldıran sitelerinin sahipleri o dönemler de,Mj'nin yeni üyelerindendi.Hatta özel bölümleri görmesi için,kidemli üyeliğini bizzat benim onayladığım o zamanlar daha 19 yaşın da kişileri,şu an burada büyük meblağlar da,ticaret yaparken görüyorum.Bu şüphesiz güzel bir şey.Kafasını kullananlar bu işten muzaffer bir şekil de ayrılıyor.

Demem o ki,eğer bir getiri amaçlıyorsanız yani en azından istikrar ve uzun vade de,bunu tefekkür ediyorsanız bir şeyler üretmelisiniz.Başkalarının nefesi ile yaşayanlar daima suni teneffüse muhtaç kalır.