Hocam o ücret brokerlık komisyonu. google.com yazsan da o teklif çıkar.Zaten açıklaması da çok net resmini ekleyeyim**. Diğer arkadaşlar için de yazayım bu bilgiyi pek bilmiyorlar, ne yazık ki bu servis için iade yapmıyorlar*.

İade yapmamasını da şöyle açıklıyor, ben bu işe her hâlükârda emek sarfettim elimden geleni yaptım diyor ki bu iş için biri manuel çalışıyor çünkü. Godaddy iyi bir firmadır, "ben açıklamaları tam okumamışım" diyebilirsin , mesai saatleri içinde telefonla aramanı öneririm Türkçe konuşan arkadaşlar var , çok geç olmadan ingilizce bir mail de at. İşleme başlamadılarsa iade edebilirler.

*https://tr.godaddy.com/help/para-iadesi-politikasi-8849

Para İadesi için Uygun Olmayan Ürünler:

Değer Belirlemeleri. Ekspres ve Onaylanmış Değer Belirlemeleri için, müşteri krediyi çoktan kullanmışsa para iadesi yapılamaz.
Hesap Alan Adı Değişimi Bir alan adı, hesap değişimi işleminden geçtiyse, artık geri ödeme yapılması söz konusu değildir.
Alan Adı İzleme
Alan Adı Satın Alma Hizmeti
Uzman Hizmetler
Profesyonel Web Tasarımı Hizmetleri
Açık Artırma Üyelikleri
Ücretli Barındırma Bağlantısı Uygulamaları. Kurulduktan sonra para iadesi yapılamaz.
Bayi Hesapları
Office Max Paketleri
Barındırma Hizmetleri (Uzman Hizmetler, özel destek vb.)
Premium Alan Adları
Alan Adı Açık Arttırmaları
Geri Alma Ücretleri
E-posta geçişleri
Ürünler (özellikle alan adları), hemen hemen her durumda, para iadesini işleyebilmemiz için önceden iptal edilmelidir.

**