Merhaba arkadaşlar,

Twitter bölümü ticaret için ancak bu konuda çok talep olduğundan buraya konu açmaya uygun gördüm eğer moderatörler konuyu sabitlerse herkesin ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Adminler dilerse taşıyabilir.

Twitter'da Admin yetkisi dediğimiz Hesaba Erişim verme aslında Kurumsal Hesaplar için yapılan birşey. Yani benim @pscopat hesabım var twitter'da ancak @CocaColaTR hesabını ben yönetiyorum diye düşünelim. @CocaColaTR hesabından @pscopat hesabına erişim verebilir ve hesabı kontrol edebilir, analizleri inceleyebilir,reklam verebilir ve tweet zamanlayabilirsiniz.

Bunu nasıl yapabilirsiniz? Bunun cevabı da şu şekilde görselli açıklamak istiyorum.

Öncelikle bunu yapabilmeniz için Twitter Hesabınızın Ayarlar kısmının üzerindeki Twitter Reklam butonu olması gerekmekte.

Eğer hesabınızda Reklam yetkisi var ise ( ki bu Eylül başında bu yetki tüm hesaplara açıldı ) bu erişimi verebilirsiniz.

Adımlar:
Açılan Reklam sayfasında Kullanıcı adımıza tıklıyoruz ve Hesaba Erişim Düzenle butonuna tıklıyoruz

Hesaba Erişim Düzenle kısmından Başka kullanıcı ekle seçeneğine tıklıyoruz ve eklenecek kullanıcı adını yazıyoruz

Erişime izin verdiğiniz kullanıcı adını girin kısmından kullanıcı adınızı girin ve onaylayın

Bu işlemi yaptıktan sonra eklediğiniz hesaptan giriş yapıp yine Twitter Reklam kısmına tıklayıp Hesapları Değiştir kısmına tıklayıp yetkili olduğunuz hesabın Reklam Paneline girebilirsiniz

Hesabı buradan seçtiğinizde o hesabın reklam paneline erişmiş olacaksınız.

Eğer bu adımları yapabildiyseniz ana hesabımız yani örnekteki @pscopat hesabından giriş yapıp (örnek olarak verdiğim) @CocaColaTR hesabının reklam paneline, istatistiklerine ulaşabilir, hesaptan Tweet zamanlayabilirsiniz.