Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarına kendin inan öyle gel güzel kardeşim.
Geriye dönük postlarıma bakarsan sadece FB'nin değil başta BJK ve TS dahil olmak üzere birçok takımın ceza alması gerektiğini birçok kez dile getirdiğimi görürsün.
Sizi RTE kurtardı gelmiş hala RTE bize borçlu diyorsun. Bu lafından sonra konuşmaya gerek bile yok.

Geçmişi şaibeyle dolu bir camianın temiz olduğunu düşünenlerden ne beklersin zaten.

Ayrıca yapılan yapıldı artık. Cezaların verilmeyeceği ilk günden beri belliydi. Geçmişi değiştiremez kimse umarım bundan sonra futbol masa başında değil sahada oynanır. Futbolu bizler izliyoruz onlar para kazanıyor. Bizler olmazsak futbolda olmaz. Herkes zamanında elini vicdanına koysaydı şuan temiz bir futbol izliyor olurduk. Başta A.Yıldırım ve Y.Demirören belaları başımızda olmazdı. Bundan sonra umarım herkes elini vicdanına koyar ve temiz futbol için gereken her şeyi yapar.
Kardeş temiz futbol diyorsun bir önce ki maçta takımın elle gol atıyor, ofsayttan gol atıyorsun 1 puanı kurtarıyorsun, stoperin topla eliyle oynuyor penaltı verilmiyor, hakemler sayesinde 7 puan almışsın hala temiz futbol muhabbeti yapıyorsun.

Hadi koçum sen kumda oyna, bilmediğin konular hakkında da yorum yapma.