Merhaba,

Toplam 10 adet Türkiye'nin önemli haber sitelerinin hem otomatik hemde manuel destekli botları ile haber sitenizi zirveye taşıyabilirsiniz.

Manuel bot: Haber sitesine eklenen tüm haberleri yeniden eskiye göre sıralar ve bu haberleri düzenlemenizi, kategori seçmenizi hatta resim seçebilmenizi sağlar.

Otomatik bot: Haber sitesine yeni eklenen haberileri otomatik çekip sizin sitenize ekler.

Botların özellikleri:
* Otomatik yeni haberleri çeker siteye ekler
* Haberin resmini sizin sunucunuza çeker.
* Haberleri ckeditor ortamında düzenleyebilme
* WP sitelerde haberleri zamanlama
* Özel alanlar ile bağlantı
* Botlar Açık kaynak kodludur
* Birden fazla sitede kullanabilirsiniz.
* Kategoriden kategoriye otomatik işlemli
* Eklenen haberi listeden siler ve tekrar eklemez
* Haber resimlerine sizin özel resminizi ekler (ekstra ücretli)
vs.

10 botlu paket 99 TL
5 botlu paket 59 TL

İletişim için konuya mesaj yada PM atabilir ve alttaki bilgilerden ulaşabiilrsiniz.

Not: Çalışmalarımda müşteri, tüm script ve kodlama işlemlerinde istediği scriptin,
sunucusu tarafından destekleneceğini yada sunucu bazlı sorunların kendi sorumluluğunda olduğunu,
ve benim bu konuda bir garanti vermediğimi kabul etmiş olur.

E-posta: info@furkann.com adresinden yada skype'dan ulaşabilirsiniz.

DEMO

Bazı geri dönüşler:

garbiyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 adet bot alımı yapıldı teşekkürler.
EEM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5'li bot aldım ve kullanıyorum.
her bot için belli kategoriler atadık ve otomatik olarak siteye ekleniyor haberler.
haberlerin çakışmasını önleyen bir sistem.
aynı zamanda manuel olarak da istenilen haberi ekleyebiliyorsunuz. tam anlamıyla harika.

ama her şeyden öte bir şey var ki o da aldığınız hizmetin karşılığını sonuna kadar alıyor olmanız. hatta ötesini alıyorsunuz diyebilirim. sorularınıza sabırla ve içtenlikle cevap veren bir insan. iyi ki çalışmışım diyebileceğiniz biri.

teşekkürler tekrar.
ustaadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10'lu bot alımı yapıldı. Botları teslim aldım. Özel bir bot isteğimide kırmayarak yaptığı için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.
VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler, gerçekten ilgili ve bilgili bir arkadaştır kendisi, şu zamanımda gerçekten çok yardımcı oldu ücretin yarısını ödedim diğer yarısı ay başında ödenecektir. Anlayışından dolayı teşekkür ederim.