Madem bu kadar suçsuz olduğunuzu düşünüyorsunuz o zaman Avrupa'dan 2 yıl men cezası kararına da itiraz eder ve haksız yere fenerbahçeyi almadığını ispatlar ve birçok tazminat alabilirsiniz. Bunu yapamıyorsa fenerbahçeli yetkililer işin içinde başka bir iş olduğu apacık belli demektir.
Ayrıca şike nedeniyle ceza alan futbolculardan İbrahim Akın 1 yıl 6 ay aynı zamanda 2 yıl futboldan men, Ümit Karan 7,5 ay, Korcan Çelikay: 1 yıl 3 ay hapis ve 2 yıl futboldan men, Mehmet Yıldız : 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Bu futbolcular kendi kendilerine mi şike yapmış kiminle şike yapmış burası da başka bir muamma.
Ayrıyetten Beşiktaş'ın Türkiye kupası finalinde İBB takımıyla oynadığı ve şike yapıldığı söylenen maçta beşiktaş klübünün başkanı Yıldırım Demirörendi. Bu adama şike sürecini yönetmesi için TFF başkanlığı verildi. Adam bu olayı ortaya çıkarır mı ben şike yaptım der mi? tabiki de diyemez üstünü kapatmak için elinden geleni yapar.
Kısacası şike yapıldı ve yapılıyor. Oldukça büyük bir operasyon olduğundan dolayı kimseyi suçlu bulamıyorlar. Aziz yıldırımı şike yaptı diyerek suçlu bulsalar küme düşme cezası gibi büyük cezalar verseler ve Aziz Yıldırımı futboldan men etseler şike yapan takımlar yapılan maçları ve yapan tüm takımları tek tek açıkladığı takdirde ortalık karışır. 3-5 takım değil yani çoğu takım şike yaptığı için birisini ortaya çıkarırlarsa tüm şikeleri açıklar diye ortaya çıkaramıyorlar diye düşünüyorum ben.
Ezbere yazmayın kardeşim. Uefa önüne gelen dosyalar ile birlikte bu kararı aldı ki avrupaya yollamayan uefa değil TFF'dir. Ayrıca
karar daha
verilmemesine rağmen hemen başlamışsın niye arkasında durmuyorsunuz falan yazmışsın cuma günü bu dava sonuçlanacak ama kapanmayacak asıl olay o tarihten sonra başlayacak. Uefa'ya maalesef ki dava açılmayacak bunun sebebi de yazdığım gibi TFF'nin Fenerbahçe avrupaya gitmesin demesi. Uefa 2011'den beri söylüyor sizi biz değil federasyonunuz göndermedi diye.
Benim düşüncem bu paraları ne TFF'den ne Uefa'dan ne de M.A.A'dan almak "Kandırıldık" diyen saray başından alınması gerekiyor bu paraların..