2 yıllık ya da 5 yıllık okumak çok önemli değil bu bölümlerde tamemen olay sizde bitiyor.
Hani derler ya ne kadar ekmek o kadar köfte kısaca kendinizi geliştirmeniz lazım.
Bu bölümlerden çıkıpta o kadar üst düzey olan emrinde bilgisayar mühendislerinin çalıştığı çok kişi var. Ama bir o kadar da hayal kırıklığı var.
Benim önerim neye inanıyorsanız onun peşinden gitmeniz. Eğer buna inanmışsanız sıkı sıkı sarılın ve çok fazla sorgulamayın
Hocam benim derdim kpss devlet memuru olmak sonuçta okuyanların hepsi para kazanmak iş bulmak için okuyor zevkine okumak için miras zengini olmak gerek diye düşünüyorum....
Bu sene ortaöğretim ve önlisanslar için kpss var....Okulu tercih etmeyip işteki boşluğumda ve akşamları kpss ye çalışsam daha mı iyi olur kpss yi kazanınca Allahın izniyle, açıktan 4 yıllık herhangi bir bölüm okuyup maaş'ın artmasını mı sağlasam_?
Bir tanidigim 7 senedir okuyor 2. Unisi yaşitlari ev araba aile sahibi oldu . anlayacagin kac yil okudugun degil ne kadar calistigindir eger bilgisayarda herhangi bir dil gecmisin yoksa secme ben 2. Siniftayim baya zor
Mobil Mesaj
Doğru söylüyorsunuz hocam...
Meslek lisesi mezunuyum C+,C#,PHP,HTML,WORDPRESS,LİNUX SW,CSS,CS hepsinden azar azar bilgim var...yukarda dediğim gibi memur olmak derdim...