Bende bi ara vardı. Şu an şükürler olsun ki yok. Hiç ilaç kullanmadım.
Sana tavsiyem saçlarını her gün yıkama. 2-3 günde bir yıkaman yeterli. Saçı ne kadar sık yıkarsan o kadar çok yıpratırsın. Tabi jöle, dax, vax gibi şekillendiriciler kullanırsan yıkamak zorunda kalırsın bu yüzden onları da münkün olduğunca kullanma.
Saçlarını olabildiğince kısa kestir, hatta kazıt. Bunu bi kaç sefer tekrarladıktan sonra saç kendini toparlıyor ve eskisinden daha iyi görünüyor.
Şunuda belirtiyim ki günde 30-40 saç teli dökülmesi normal. Yerine zaten aynı saç çıkar. Eğer saç tellerin inceliyorsa o zaman saçların dökülmeye başlıyor demektir.
Şampuan ve diğer o bakım şeylerini kullanmadan önce doktora gitmeni şiddetle öneririm.
Son olarak, moralini bozmak gibi olmasın ama, ailede kel varsa, seninde kel olma ihtimalin var. Hatta 1.dereceden yakınlarında kellik varsa, hiç kasma tadını çıkar derim.