Genel anlamda farklı bir örnek vereyim. Birde buraya bakalım spam varmı yok mu ?

http://www.milliyet.com.tr/php-script/

LG700 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neresi spam?
Yaptıkları işlemin adı spam değil otoriter domainin kaymağını yiyor, içerikde aldatma da yok showtv ye de link verilmiş

yapılan bir ahlaksızlıkda yok istediği içeriği istediği gibi girerler
Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milliyeti ben de çok sevemem ama verdiğin örnek linklerde spam yok. spam demek içeriğinde hiçbirşey olmayan ilgisiz alakasız keywordlarla dolu olan site demektir. bu gösterdiğin linklerde hem prim sorgulama sitelerine ulaşılacak linkleri vermiş hem de o siteler hakkında bir ton makale yazmışlar.
Verdiğin linklerin spamla alakası % 0,000000000000000000000000000000001 bile değil ahlak mahlak bırak boş işleri linklerde gayet sağlam bilgiler mevcut

bunlar yüzünden ben hit alamıyorum diyosan o ayrı ortada ahlaksızlık söz konusu değil, senin keyfine göre diğerleri ahlaksız olamaz buna senin keyfin karar veremez.

hee farklı içeriklerde spam yapıyodur orasını bilmem ben buraya eklediğin linkler üzerinden yorum yapıyorum
KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linkdeki içeriğe baktım pek bir spam göremedim adamlar içeriği doldurmuş, başka içerikleri için birşey diyemem.