NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her X siteden tanıtım yazısı almazsın olur biter.

Tanıtım yazısı alınan site hızlı indeks alan bir siteyse zaten gidip para verirsin. Hem tanıtım yazını yayınlatıp, hem de o yazıya ping atacaksan zaten o parayı sadaka olarak kullan, bari sevaba girersin.

Ping servislerinin mantığı;

Siten yenidir, robotların daha çabuk siteyi ziyaret edip, içeriğinin çalınmasını önlemek için başvurursun. Sen indeks alana kadar rakiplerin o içeriği girmesin diye.

Sabir bir sayfan vardır, sayfa uzun süre güncellenmeyeceği için robotlar da periyodu açar. Yeni eklediğin bir bilginin indeks almasını istersin, ping atarsın.

Bunun haricinde bir siteden tanıtım yazısı alıyorsan, zaten o sitenin sende olmayan bir referansı olması lazım ki, o referansı senin için de kullansın.

Demek ki biraz araştırmak gerekiyormuş di mi Kardeş?

Yüksek değerde bir siteden tanıtım yazısı alınmadıysa.?
Açıkçası ben de orumceq gibi biliyorum. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Mesela x sitelerden tanıtım yazıları alındıysa alınan tanıtım yazıları pinglenip, google+ ,facebook gibi yerlerde paylaşılıp mevcut tanıtım yazısını güçlendirebilirsin. Bunu test edip tecrübede edindim. Sizin belirttiğiniz düzeyde bir sayfadan tanıtım yazısı alındığında haklı olabilirsiniz. Fakat arkadaşın ifade etmek istediği sanırım anladığım gibi olsa gerek..