ilquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısın. Bundan bir hafta önce Adblock'un devler tarafından ortaklaşa satın alınabileceğini öngörmüştüm.

Bu habere bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Ancak eklenti geliştiricisi daha iyi bir internet vaat ederek insanlardan bağış topladı. Şimdi ise ideallerinden vazgeçerek eklentiyi 'sattı' yani artık yine parası olanlar daha çok para kazanacak.

Satın alma politikası kapsamında, ezeli rakipler bile birleşip ortak almış olabilirler Adblock'u.

Örnek vermek gerekirse, Limewire'ın kurucusuna, Limewire tarzı programları çalışmaz hale getirmek için bir program yazdırıldı. Yani adam kendi kuyusunu kazdı. Daha sonra benzer bir program yazarak kuyuyu yeniden açtı.

maalesef hayatın her alanında olduğu gibi burada da gördüğümüz örnek gibi büyük balık küçüğü yiyor. ilk başta ''bak abi işim yok hep bu eklentiyle uğraşıyorum yolla bi beşlik be'' diyen adama bir kerede atıyorum 5 milyon dolar verirsen daha farklı şeyler de yapabilir