http://www.milliyet.com.tr/.****/

**** haberleri diye etiketleri var adamların daha ne diyim.

Hocam biz bunları 18-19 yaşında yapiyorduk. Adam olunca öğrendik ahlaksızlıktan öteye gitmediğini.

Kaliteli bir haber sitesi olmak vardır, birde böyle ahlaksız dur *** şurdan hit gelsin diye t-ürb-anlı s-ex diye etiket girmişler neden bahsediyorsunuz.

İstediğini yapabileceklerini bizde biliyoruz ama biz bu isteklerinin ne kadar ahlaksz olduğundan bahsediyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:34:57 -->-> Daha önceki mesaj 19:33:03 --

Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milliyeti ben de çok sevemem ama verdiğin örnek linklerde spam yok. spam demek içeriğinde hiçbirşey olmayan ilgisiz alakasız keywordlarla dolu olan site demektir. bu gösterdiğin linklerde hem prim sorgulama sitelerine ulaşılacak linkleri vermiş hem de o siteler hakkında bir ton makale yazmışlar.
O makaleler para ile sattıkları makaleler. Örnek olsun diye gösterdim. Evet spam çünkü para karşılığı alakasız haberler.

Haber sitesiysen haber niteliği taşıyan şeyler yapman lazım 100 tl daha kazanayım dur 500 tl fazladan gelsin diye koskoca milliyet bunları yapiyor.

Yine diyorum sizin ahlak anlayışınız ile benim pek demekki tutmuyor.