Masiva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap tanındık. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki bilmeyen arkadaşlar için hesap ne kadar fenomen olunursa olunsun decksiz panelsiz bir hesap öyle 20k rt fav alınmaz etkileşimleri gayet iyi. Misal Eminem'in 20 milyonu aşkın takipçisi var 6k rt fav alıyor.
Eyvallah hocam. Maalesef ülkemizin en büyük sıkıntılarından biri de ortalığın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarla dolmuş olması. Herkes hiç anlamadığı konularda bile görüş belirtme zorunluluğu hissediyor nedense. Anlamıyorum bu halkı.

O Cümleler hesabı uzun yıllardır popüler bir hesap ve etkileşimleri gerçekten çok çok iyi. Zamanında reklamını yaparak kitapyurdu.com'da en çok satanlara soktuğum kitaplar bile oldu.

Bu rt-fav konularına gelirsek, 20-30 bin rt cidden uçuk ve şişirme bir rakam. Kimse yapamaz. Şu an dünyanın en büyük hesabı olan katy perry için bile uçuk bir rakam. Kadının benden 75 kat daha fazla takipçisi var ama rt fav sayısı benim 25-30 katım. Yani ondan 3 kat daha iyi olduğumu gösteriyor bu durum.

Türkiye'de ise ancak çok çok özel durumlarda rt fav sayısı 10bini geçer. Onlarca panel ve deck'e rağmen bile bu sayılar zor yakalanıyor. Twitter'da önemli olan şey görüntülenme sayısı aslında. Benim her tweetimi ortalama olarak 75.000 kişi görüyor. Her yarım saatte bir tweet atıyorum ve günlük görüntülenme sayım 3 milyon civarında. Bu demek oluyor ki neredeyse tüm takipçilerim atılan en azından "1" tweetimi ana sayfalarında görüyorlar. Yani 1 milyon kişinin tamamına erişebiliyorum.

Durum kısaca bu. Twitter'dan zerre anlamayan biri gelip konuyu baltaladığı için bu ilanı kapatacaktım ama baktım ki teklif mesajları geliyor, bir süre daha tutmaya karar verdim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:05:45 -->-> Daha önceki mesaj 18:04:53 --

Muhalif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap tanıdık fenomen bir hesap. Elimde olsa aylık min 6-7 bin tl kazanırım. 20k rt ve fav almali diyenlerle tartışmaya bile girmeyin. Hilesiz hicbir hesap 20k rt alamaz
Eyvallah hocam. Dediğin paraları zamanında uğraştığım dönemlerde cidden çok kazandım