Rica ederim faydam dokunursa ne ala. Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsunuz fakat sanırım biraz ortasından başlamışsınız mevzuya.
Ne istediğinizi tam anlayamadım. Attığınız linkte listbox göremedim oradaki hatanıza bakıp yönlendirmeye çalışayım. Telefon seçince demişsiniz telefon linki de göremedim
Bilemediğim için yine en sık kullandığım yanıt metodu olan "sallama"yı yapmak zorundayım
İlan'ı admin panelinden eklerken görüntülenmesini istediğiniz tüm dataları veritabanında saklarsanız, hepsini rahatça çekebilirsiniz. Bi şeyin üstüne geldiğinde gözüksün vs. gibi durumlar da daha kolaylaşır. Basit bir örnek vereyim;
Örneğin bir ilan var ve ekstra açıklama gibi bir şeyi mouse kontrolü ile görüntületeceksiniz. O açıklamayı gizli bir alana yazdırırsınız ( css ile display:none ) mouse istediğiniz şeyin üzerine geldiğinde de alanı görünür yaparsınız ( css ile display:block ). Haliyle öyle ajax'lara vs. gerek de kalmaz.
Kafanızdakini iyice planlayıp daha sonra devam etmek iş yükünü büyük oranda azaltır.
Kolaylıklar