Teşekkürler.
Ozan Bey ile konuyu görüşmüştüm (Hatta 1'er hafta arayla Erol Bey ilede görüştüm, aynı departmandalar birbirini tanıyırlar ve dediğiniz gibi konuya hakim ve ilgililer.) MM hesabımız üzerinden şansa 2 defa Erol Beyle 1 defada Ozan Beyle görüşebildim.
Ancak çözüm bulamadık, eskiden kullandığımız askıya alınan siteleri vs. aktif edip düzeltin öcne siteleirn askısını kaldıralım sonra hesaplar için başvuru yaparız dediler, yaptık ancak sonuç alamadık. 3 yıl önce kullandığımız site bile askıya girmiş, hem de 2 yıl önce reklamları falan silmiştik panelden...
Hocam indexiniz varsa 301 yapın yeni bir domaine taşıyın. Şimdi sistem otomatik olarak tarıyor ve askıya alıyor. Ödeme ve adres bilgilerini de değiştirirseniz iyi olur. Şöyle ki telefon numarasına kadar otomatik olarak takılıp hesaplar kapatılıyor.
Irlanda ekibi de çözüm bulamadıysa yapabileceğiniz başka bir alternatif yok gibi sanırım.
İçeriklerinizi yeni bir domaine aktarıp, adwords ekibi verdi ise o bilgileri uygulayıp yeniden başvuru yapmayı deneyin durumunuz varsa.