- Belirttiğim tüm özelliklerin toplamı 2 siteye aittir. İkisi de aynı temaya sahip, birinden sağ blok diğerinde sol blok kullanılıyor. Hafif renk farklılıkları vardır.
- .biz ve .org uzantılıdır.

- Her gün 20-30'a yakın yorum gelmektedir. 1,5k'dan fazla yorum vardır.
- Facebook sayfası ile devredeceğim. Haftalık 100 kişi geliyor. Şu an 10.500 beğenisi var. Bu da tamaman organik olup her post 4-5k erişim sağlamaktadır. Buraya da her gün sorular geliyor ama ilgilenmedim burası ile.
- Hitler tek kelimeden veya konudan gelmemektedır. Tamamen dağınık şekilde gelmektedir.
- Siteyi adsense hesabı ile birlikte aldığım için sayaca göre daha eski ekran görüntüleri ekledim. Neden adsense var ama sayaç yok demeyin. (Şimdi adsenseyi vermiyorum. Ben kullanacağım.)
- Site tamamiyle doğal hitlenmiştir. Herhangi bir çalışma yapılmamıştır. Site yaklaşık 1 aydır bende. Aldığımda 1 aydır içerik girilmiyor, 800 küsür yorum onay bekliyordu. Günlük 5 TL kazandırıyordu. İçerik girip biraz çeki düzen verdim. Şimdi günlük 1 içerik girerek yaklaşık 20 TL seviyesine çok yaklaştı. Klasik satış cümlesi olan "ilgilenirseniz kazanırsınız"ı söylemiyorum ancak istatistikleri incelediğinizde ilgilendiğimdeki artışı göreceksiniz.
- Sitedeki tüm içerikler özgündür. Hitler resimlerden gelmemektedir.
- Ayrıca http://sizdensize.milliyet.com.tr/AnaSayfa üyeliği bulunmaktadır. İçeriklerinizi buraya yayınlayarak backlink + hit kazanabilirsiniz.
Her şeyi açıklamaya çalıştım. Atladığım bir şey varsa konuya yazıp herkesin öğrenmesini sağlayabilirsiniz.
Daha 1-1,5 ay oldu neden satıyorsun diyenler de olacaktır. Farklı bir sektöre gireceğim. Para lazım.
Saat 22:10 itibariyle
Kazanç;
19,56 TL
Hit;
1.700
Hocam sitenin içeriğini yazmamışsınız site adresi ve konu linkiyle birlikte pm alabilirmiyim ?